Mijn Werk


Ik ben een echte fire starter. Ik kan me snel inleven in de visie en missie van een opdrachtgever en weet projecten en programma's te initiëren. Ik ben verbonden aan een drietal bedrijven.

TEC Europe College

De Tech Entrepreneur Community (TEC) is een groep ondernemers van diverse ervaringsniveaus, die er samen op gericht zijn het ondernemerschap te stimuleren en het voortouw te nemen voor een nieuwe generatie ondernemers.

The Millennial Consult

Door mensen, teams met fysieke en interactieve games uit de comfortzone te halen en gedrag te bespreken wordt groei gestimuleerd.

‘Game is our brain’s favorite way of learning’

Maatschappelijke besturen


De Nederlandse samenleving is gebouwd op een fijnmazige structuur van maatschappelijke organisaties. Mensen zoeken verbinding en indentiteit. In de moderne tijd gaat dat steeds vaker via sociale media. Ik zet me graag in bij organisaties die het fysieke contact ook nog belangrijk vinden.

KIVI

Het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs is het grootste netwerk voor ingenieurs in Nederland. Als lid van het hoofdbestuur en voorzitter van de afdelingen Techniek Maatschappij & Economie (TME) zet ik mij in om met de technische kennis van 18.000 leden het maatschappelijk debat te verrijken

VVD

Als volksvertegenwoordiger uit de gemeente Rijswijk heb ik mij ingezet voor gezonde financiën en een concurrerende economie. Als liberaal vind ik dat je, waneer dat kan, extra mag inzetten voor de maatschappij. De samenleving begint bij jezelf.

"Be the Change you want to see"

Wijkvereniging

In één van de mooiste wijken van Zuid-Holland is het leven goed. Leeuwendaal ligt in Oud-Rijswijk, tegen Den Haag en Voorburg aan. Vanuit de wijkvereniging zorgen we voor verbinding tussen de buurtgenoten en organiseren we 20 bijeenkomsten p.j. Van koffieochtenden voor senioren tot een ALV voor kinderen.

Sport en Vrije tijd

Actief bezig zijn en genieten komen voor mij samen in sport. Gezond blijven en elkaar ontmoeten.

Hockey

Twee keer per week sta ik op het hockeyveld om zelf mijn energie kwijt te kunnen. Als laatste man in deze teamsport vind ik het leuk om aan de basis te staan van een succesvolle aanval en tegelijkertijd de laatste verdediger te zijn die men op zijn pad treft.

Zeilen

Zowel zeezeilen als op de Nederlandse meren. Heerlijk om er even uit te zijn. Op zee is het meer dan op het meer plannen en organiseren. Vertrouwen op het team. Op het meer is het, meer dan op zee, heerlijk genieten van vrijheid en onbevangenheid. Geniet van het moment.

Rugby Coach

Sinds 2013 sta ik drie keer per week op het rugby veld. Ik train met 20 andere trainers bijna 100 jongens en meisjes. Naast techniek en tactiek zijn de rugbywaarden belangrijk; Respect, Disipline, Kameraadschap, Integriteit & Passie.